Klassifisering
 

​Cixing utvider markedet med strikkemaskiner og etablerer en fast kundebase

Date:2023-09-11



I de siste dagene har Mr. Shi fra treningsakademiet til Ningbo Cixing Co., Ltd. gjennomført online maskinopplæring og programmeringstrening for kunder i Argentina, Brasil, Peru og Colombia i Sør-Amerika. Han sa: "Siden våre kunder er lokalisert over hele verden, er det upraktisk for kunder i mange avsidesliggende land og regioner å sende folk til selskapets hovedkvarter for læring på stedet, så vi spesialtilpasset nettbasert undervisning og opplæring for disse utenlandske kundene. for å veilede dem til å forstå maskinens funksjoner og ytelse, og hvordan de skal programmere og kjøre vedlikehold.»



Uansett hvor produktene selges, vil online og offline tjenester bli integrert for å følge. I dag har Ningbo Cixing Co., Ltd. etablert kontorer i Bangladesh, Kambodsja, Russland, Tyrkia og andre land; det har også opprettet byråer i Vietnam, Mexico, India, Italia, Argentina, Chile og andre land for å utføre markedsføring, teknisk opplæring, produktvedlikehold Venter på arbeid.



ledestrikkemaskinfra den tradisjonelle tiden til den intelligente tiden og bli verdens største produsent avintelligent strikkemaskinløsninger. For 16 år siden utviklet og produserte Cixing med suksess en helautomatisk datastyrt flatstrikkemaskin, brøt monopolet til internasjonale giganter og ble den ledende bedriften innen innenlandsk intelligent strikkeutstyr. Det tok 10 år med ny forskning og utvikling av kjerneutstyret - "Knit to Shape" strikke intelligent produksjonsmaskin for å øke det intelligente nivået i industrien ytterligere. For tiden rangerer Cixing datastyrte flatstrikkemaskiner først i verden når det gjelder produksjon og salg, med en markedsandel på nesten 30%. Imidlertid involverer dagens globale industrikjede for strikkegensere fortsatt manuelle prosesser som gensersøm, som krever mye arbeid. I restruktureringen av den globale produksjonsindustrien er det derfor fortsatt en trend med at industrikjeder skifter til lavkostland.



Bangladesh er en av de viktigste produksjonsbasene i den globale genserindustrien, og har også blitt utgangspunktet og største salgsmarkedet for Cixing for å utvikle markeder i land langs Belt and Road Initiative. Cixing tok ledelsen i å utforske dette markedet i 2009 som svar på den globale finanskrisen.



Et annet fokus for Cixing for å utvikle markeder langs Belt and Road Initiative er Mexico. Basert på dette vil Cixing ytterligere øke innsatsen for å utvikle det søramerikanske markedet.


I de siste årene, ettersom bedriftene i fastlandet mitt har økt sin innsats for å utvikle markedet langs "The Belt and Road Initiative", har Cixing-markedet blitt større og større. Under epidemien utvidet den seg til det afrikanske markedet og samarbeidet med den statseide Shanghai Oriental International Ethiopia Industrial Park for å gi totalt 1300 datastyrteflate strikkemaskiner. Det som er spesielt iøynefallende er at i Italia i fjor dro kinesere, hovedsakelig Wenzhou-gründere, ut for å bygge nye fabrikker og tok i bruk strategien med lokal produksjon og lokalt salg. I fjor begynte de å kjøpe "Knit to Shape" high-end datastyrt flat strikkemaskin fra Cixing. Mer enn 100 enheter har blitt bestilt det siste året.


I dag er markedet for Cixing fullstendig datastyrtflate strikkemaskineri Sørøst-asiatiske land har utvidet seg til Vietnam, Kambodsja, Myanmar og Indonesia, og markedet i Sentral-Asia og Usbekistan har også begynt å bli populært. I tillegg har Cixing-sko-maskiner også blitt foretrukket av kunder i Indonesia, Vietnam, Brasil og andre steder. Jeg tror at i nær fremtid vil Cixing-produkter dukke opp i flere land i Belt and Road Initiative.