Klassifisering
 

Cixing ettersalgsopplæring

Date:2023-08-17

Siden Ningbo Cixing Co., Ltd. solgte datastyrte flatstrikkemaskiner til hele verden, mange kunder er bekymret for ettersalgsproblemer, for eksempel hvordan man bruker maskinen, hvordan man programmerer med en datamaskin, etc.


Cixing Group tok også mange videoer for å vise vår ettersalgstjeneste.

I dag vil vi spesifikt snakke om hvordan vår online ettersalgstjeneste utføres.


Vi har vår uavhengige opplæringsskole for maskindrift. 90 % av teknisk personell i Kina har studert på skolene våre. For hver utenlandsk kunde vil vi arrangere gratis opplæring for deg, ikke bare for å lære deg hvordan du bruker maskinen, men også for å fortelle deg noen forholdsregler. Unngå noen maskinproblemer. Vår grunnsetning er å gjøre kundene kjent med maskinene våre og bruke dem selvstendig. Kunder som har fått opplæring tidligere har en bedre forståelse av maskinene våre etter å ha kommunisert med våre mestere og har sjelden problemer under bruk.


Etter at kunden har kjøpt maskinen, vil vi gå til vår profesjonelle opplæringsskole for å avtale to måneder i forveien i henhold til kundens ordrenummer. Etter at kunden har mottatt maskinen, vil vi gjennomføre maskinopplæring.



Noen kunder ønsker å trene før maskinen kommer til fabrikken deres, vi anbefaler ikke denne måten. Lærerne våre vil tildele noen lekser etter timen, og elevene må betjene maskinen. Så det ville være bedre å vente på at kunden får maskinen for å omskolere seg, og det vil også imponere kunden dypere.


Våre opplæringslærere er alle profesjonelle tekniske lærere med mer enn ti års erfaring i denne bransjen, så kundene trenger ikke å bekymre seg for ettersalgsservice i det hele tatt, vi vil hjelpe kundene med å løse det i tide.


Til slutt er vi veldig takknemlige overfor de tekniske lærerne ved opplæringsskolen vår og de kundene som tror på vår Cixing ettersalgstjeneste. Vi vil leve opp til dine forventninger og vil alltid ha ansvar for deg!