Klassifisering
 

Serviceinstruksjoner etter salg

Date:2023-08-18

Kjære kunder:

Vi har lagt merke til at det er noen skruppelløse kjøpmenn som selger falske og skumle Cixing-maskinprodukter på markedet. Disse falske og useriøse maskinene kan villede forbrukere. Til og med bringe alvorlige bruksproblemer og potensielle sikkerhetsfarer til forbrukerne. Vær oppmerksom på lavprismaskiner, og velg en offisielt sertifisert vanlig salgskanal for å kjøpe.



Ningbo Cixing Co., Ltd har alltid lagt stor vekt på produktkvalitet og brukeropplevelse. Vi produserer og produserer i strengt samsvar med nasjonale kvalitetsstandarder og industristandarder, og sikrer at produktene våre er i en ledende posisjon når det gjelder ytelse og kvalitet. Samtidig investerer Cixing også mye energi og ressurser i ettersalgsservice, slik at du kan nyte en bedre opplevelse etter kjøp.


Vi minner herved våre kunder om å passe på de Cixing-maskinproduktene med unormalt lave priser. Disse forfalskede og useriøse produktene er svært forskjellige fra ekte produkter når det gjelder ytelse, kvalitet og ettersalgsservice. Derfor, når du kjøper Cixing-maskinprodukter, må du velge den offisielle salgskanalen til Cixing i Kina og kjøpe ekte produkter med garantert kvalitet.



Hvis kunder trenger ettersalgsservice, vennligst kontakt Cixing-selgeren som selger maskinen direkte til deg for å spørre om maskinreparasjon, maskinopplæring og kjøp av maskintilbehør.


Til slutt, sett pris på hver kunde som stoler på og støtter Cixing, vi vil følge deg hele veien med produkter og tjenester av høy kvalitet. Måtte all lykke være med deg.